Prekių katalogas

Medžiotojo vaišės

  • Kraunamos nuotraukos
    20 
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
    Autorius
    B. Kačkus
    Leidykla
    Mokslas
    Leidimo metai
    1987
    Knygos būklė
    Nauja
    Viršeliai
    Kieti
    Puslapių skaičius
    252
  • Knygoje aprašytos medžiojamųjų žvėrių ir paukščių mėsos savybės, apdorojimo, saugojimo, kulinarinio paruošimo pagrindai. Daug patarimų atėjusių iš gilios senovės, iš įvairių kraštų, surinktų iš liaudies ir moderniosios kulinarijos. Taip pat aprašomi įvairūs priedai, prieskoniai, padažai, kalbama apie medžiotojų stalo padengimą. 700 receptų. 

  • Prenumeruokite naujienas

    Informacija